Sisällysluettelo:

Kilpailuihin osallistuneiden julkkisten lapset: Miten luovat kilpailut päättyivät heille

Anonim
Image
Image

26. huhtikuuta 2019 TV -ohjelman”Voice” kuudennen kauden finaali. Lapset”, jonka voitti laulaja Alsoun tytär Mikella Abramova. Yleisö ilmaisi epäuskonsa äänestystuloksiin uskoen, että kilpailijat menestyivät paljon paremmin kuin voittaja. On syytä sanoa, että tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun julkkisten lapset osallistuvat ajoittain erilaisiin kilpailuihin, eivätkä he aina pysty kiertämään kilpailijoitaan.

Sofia Yatsenyuk

Ukrainan entisen pääministerin Arseni Yatsenyukin tytär oli 10 -vuotias, kun hän osallistui Ukrainan televisio -ohjelmaan”Voice. Lapset . Tyttö ei kuitenkaan mennyt kauempana kuin sokea kuuntelu. Sofian esitys ei vaikuttanut tuomariston jäseniin, mutta he olivat hyvin yllättyneitä kuullessaan, että hän ei ollut sama nimi, vaan Arseniy Yatsenyukin tytär, joka oli kulissien takana perillisen esityksen aikana. Isä oli hyvin järkyttynyt Sofian epäonnistumisesta, ja esityksen jälkeen hän rauhoitti tytön parhaansa mukaan.

Danae Prigogine

Kuuluisan tuottajan Joseph Prigoginen ensimmäisen avioliiton tytär on kamppaillut ylipainon kanssa lähes koko aikuisikänsä. Ajan myötä Danae Prigogine onnistui saamaan figuureista arvokkuutensa, ja hänestä tuli melko menestyvä ja suosittu plus-kokoinen malli. Tästä huolimatta tyttö yrittää jatkuvasti päästä eroon ylimääräisistä kiloista: hän harrastaa urheilua, seuraa ruokavaliotaan ja kääntyy lääkärien puoleen. Vuonna 2016 Danae Prigozhina osallistui Miss Russia -kauneuskilpailuun, jossa hän voitti ensimmäisen varapuheenjohtajan tittelin.

Nikita Presnyakov

Christina Orbakaiten ja Vladimir Presnyakovin poika osoitti luovia taipumuksia lapsuudesta lähtien. Jo 17 -vuotiaana hän esiintyi ensin elokuvissa ja valmistui myöhemmin Yhdysvaltojen elokuvakoulusta. Nikita Presnyakovin vuoksi osallistuminen useisiin televisiokilpailuihin. Julmissa peleissä vuonna 2010 Nikita pääsi viidennen pelin finaaliin, kaksi vuotta myöhemmin hän voitti ukrainalaisen ShowStgowon -kilpailun. Vuonna 2013 Presnyakov sai yhdessä Olga Kleinin kanssa toisen sijan "Two Stars" -projektissa, ja vuotta myöhemmin hänestä tuli "Just the same" -näyttelyn voittaja, joka jakoi tämän voiton Irina Dubtsovan kanssa. Vuonna 2015 hän pääsi yhdessä Multiverse -ryhmänsä kanssa päälavan laulukilpailun toisen kauden finaaliin, mutta hän ei onnistunut saamaan pääpalkintoa.

Alexander Filin

Bolshoi Ballet Companyn taiteellisen johtajan Sergei Filinin poika ja balettitanssija Maria Prorvich osallistuivat projektiin “Voice. Lapset vuonna 2016. Hän työskenteli Dima Bilanin tiimissä ja pääsi semifinaaliin.

Varvara Koshevaya

Kuuluisan ukrainalaisen näyttelijän Jevgeni Koshevoyn tytär onnistui osallistumaan kahteen luovaan kilpailuun. Televisiosarjan”Voice” ukrainalaisen version kolmannella kaudella. Lapset”Barbara, sokeiden koeiden jälkeen, pääsi Potapin tiimiin, mutta putosi sitten taisteluista. Mutta projektissa”Tee koomikko nauraa. Lapset”onnistui vuonna 2016 voittamaan 20 000 hryvniaa.

Arseny Shulgin

Laulaja Valerian ja tuottaja Alexander Shulginin nuorin poika on ollut vakavasti mukana musiikissa lapsuudesta lähtien. Lahjakas muusikko on saanut useita palkintoja osallistumisestaan musiikkikilpailuihin pianistina. Arseny voitti 13 -vuotiaana hopean Pähkinänsärkijän osallistumisesta Kultura TV -kanavan järjestämään samannimiseen kilpailuun. Vuonna 2012 nuori mies voitti Grand Prix -kilpailun kahdella kilpailulla-festivaaleilla: "Night in Madrid" ja "Open Europe".

Valitettavasti lahjakas muusikko päätti myöhemmin muuttaa erikoistumistaan keskittymällä ponnisteluihinsa ei esiintymiseen vaan musiikin luomiseen. Aika näyttää, kuinka hän menestyy tällä alalla.

Antonina Matvienko

Kuuluisan ukrainalaisen laulajan Nina Matvienkon tytär osallistui Voice -projektin ukrainalaisen version ensimmäiseen kauteen. Huolimatta siitä, että siihen mennessä Antonina Matvienko oli jo ammattimaisesti mukana musiikissa ja hän oli Kiev Camerata -yhtyeen solisti, hän ei läpäissyt ensimmäisiä sokeita koesoittoja. Konstantin Meladzen ansiosta esiintyjä pääsi uusiin kokeisiin ja hänet hyväksyttiin Ruslanan joukkueeseen. Tämän seurauksena hän sijoittui toiseksi kilpailussa.

Lauluprojektin "Voice. Children" kuudennen kauden kauan odotettu finaali päättyi todelliseen skandaaliin. Näyttelyn voiton voitti suositun laulajan Alsu Mikella Abramovan 10-vuotias tytär Svetlana Lobodan tiimistä, mutta kilpailun tulokset on jo kyseenalaistettu. Monet uskovat, että tyttö oli heikompi kuin kilpailijansa. Ja tapahtuman jälkeen Svetlana Loboda itse päätti lähteä ohjelmasta "Voice. Children".